tisdag 11 juni 2013

30-års fest

Vilken helg, vilken helt underbar helg.
Söderhamn kokade av HBTQ människor, jag hann in på stan för att lyssna på Tobias Norman när han hade föreläsning på Biblioteket, det var riktigt bra!! 
Det var även en helt hysteriskt helg med planering och fixning. 


Lördag kl 14:45 skulle E´s 30-års fest börja, och 30 personer skulle anlända med packning hit, dom visste inte vad som skulle hända under dagen.
 
Lönns buss kom kl 15 och plockade upp oss för att ta oss till hemligt ställe...
Det hemliga stället var badhuset, där vi genomförde Fångarna på Hällåsen, där var Dr. Mugg och höll i gåtorna, vi körde rebus under vattnet, stafett och dragkamp, det var 4 st lag och inget lag ville förlora.. Det vinnande laget hade några tunga namn och vann med 3 guldpengar....


Efter det så kom Lönns Buss och hämtade upp oss för att ta oss till Stugsunds IK lokalen för mat, fest och musik hela natten lång!!!

Emil hade en helt underbar dag/kväll han fick även en dröm i uppfyllelse då han fick spela trubadur..där satt han och trummade och sjöng väldigt länge och han bara NJÖT!!!


När vi kommer hem sent på natten så kommer vi hem till ett hus täckt av halm....det kändes helt underbart när man inte ens kommer in genom ytterdörren...
E började packa bort hö och en som är skäligen misstänkt för detta hade sin bil parkerad utanför oss, så den blev täckt med halm.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar