måndag 13 maj 2013

Lovely week!

Vilken härlig vecka det varit,  sol, bad och skratt helt underbart med familjen!!
Födelsedagsbarnet fick en helhelg i Gävle med Ladys Night middag och Hotell! 

Alex bara solade hela veckan men tyvärr så måste hans Albino pigment ha varit så pass starka då han inte blev brunare en en Ryss från Murmansk, men lika glad var han ändå!

Stranden låg bara ett stenkast från Hotellet, och fast det är på den östra sidan på Alanya så tycker jag att stranden var helt perfekt, samt att det var långgrunt som passade barnen.
Det var väldigt mycket ryssar på hotellet, och när vi startade dagen med en frukost så startade dem dagen med renad vodka och en liten hutt coca cola. 

Ibland så hade vi svårt att skilja på Alex och ryssarna men eftersom han höll sig till bara cola så kunde vi urskilja honom med det. 
Så ett tips till er som bokar Hotel Montecarlo, lär er säga : ställer er i kö på ryska.






Grabbarna mös hela veckan och just nu har vi socker rehab här hemma!
Viktor fick en ny vän på hotellet, det var den tjockaste tax jag sett i hela mitt liv och när vi kom så blev han livrädd för "korven" som blev hans smeknamn men när vi sedan lyfte med planet mot Sverige så ser jag honom titta ut genom fönstret och säger ledsamt: 
Hej då Korven...
då hör det till saken att han inte klappade eller lekte med korven på en hel vecka!


Sista kvällen var vi på en Restaurang där servitören hade bott i Sverige i 16 år, och drivit en restaurang i Gävle. 
Maten på Osmunds var sååå himla god rekommenderas STARKT!
Sedan följde han med oss i några butiker och hjälpte oss att pruta på lite saker!!!



Självklart så blev det problem när Al EK Lönn skulle igenom tullen, först trodde de att han var en tjej, sedan blev hans pass extrakollat eftersom han hade ett Murmanskt utseende, men som tur var så hade han borstat tänderna den dagen och förklarade snällt att passet var hans och han fick åka hem till Sverige igen!

nastarovio


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar