måndag 28 maj 2012

Då var Ålands resan gjord, och var roligt vi hade det, skratt, dans och en massa surr! 
Vi dansade i glas splitter till tidiga morgon, ett litet minus måste jag ge till DJ:N på båten för att han inte var så uppdaterad med musiken, det var inte schlager heller utan nästan bara 90:tals musik...typ Jabbadabba dance, men vad gör det om man är 6 st tjejer som dansar och har roligt! 

På resan ner i bussen fanns det ett gäng glada korpulenta kvinnor, dom började med att lägga ribban ganska högt när dom hade med sig en 1 ½ liters trocaderoflaska som dom hade blandat Laktist shots i, vi trodde det var röd vin för i den farten drack dom det. 
Innan vi kom till stockholm, och när dessa shots började värka så blev en av personerna väldigt akut åksjuk, och ockuperade toan resten av resan,  för något annat kan det ju inte ha varit! 
Sen såg vi inte så mycket av dessa kvinnor på resan!  
Och tur med vädret hade vi också, helt underbart att kunna sitta på däck och titta på Stockholms vackra skärgård och alla dessa hysteriskt fina, stora och dyra hus!




Det bästa med att vara borta är att få komma hem ! 
Igår kom jag hem till 3 glada och helt underbara grabbar, dom visste vad mamma ville ha på Morsdag, en Orkidé, vindruvor och en massa smågodis.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar