måndag 23 april 2012

Jag dansar aldrig nykter...igen!

Lördagen och tjejträffen var riktigt mysig, vi kom till Millan och som vanligt så hade hon dukat upp en  chips, popcorn och godis bufé, men för att vara lite nyttig så hade hon även lite paprika och dipp. 
För att upprätthålla min karaktär så tänkte jag endast äta paprikan, men ju längre kvällen gick ju närmare kom godis skålen mig och wips så satt jag med godis i munnen och min karaktär var som bortblåst!
Tjejerna drack vin och jag Sprite, klockan blev tolv och vi skulle åka in till människobyn för att dansa och ha roligt, men det roliga började redan i bilen.



Jag körde svarta pärlan och på den sitter bakdörrs handtaget uppe efter dörrsidan, Frasse och Millan slipade sina naglar fint på lacken när dom försökte leta handtaget och ta sig in, så tillslut fick jag öppna dörren åt dom och reporna var ett faktum. 
Anna körde jag upp i framrutan så att det blev imma när hon andades, då det skulle bli mer plats för dom där bak. 
När jag startar bilen så frågar dom om jag har en raggarbil, det låter ju som det eftersom det är hål i avgasröret.
Vi åkte förbi byns enda pizzeria där det så passande var raggarträff, vi åkte förbi och gasade upp bilen så att raggarna vände sig om och kollade på oss, så nu kan inte svarta pärlan visa sig ute i byn för hon är säkert så eftertraktad av raggarna!
Färden in till stan vart ett enda stort garv. 

Väl inne på krogen så var det väldigt blandat med folk, och när man är nykter så uppmärksammar man vissa saker, bla att ju närmare klockan ska bli två ju större blir ögonen på de som är singlar eller ute och raggar, vissa folk luktar så himla mkt svett och vissa tror att dom är Michael Jacksson på dansgolvet, när dom i själva verket kanske EV.skulle platsa i Lars-Kristerz..och där kommer även jag in!!
Tjejerna och jag dansade men SHIT vad stel och takten var absolut inte den bästa, jag kollade upp i taket där det hänger en spegel och jag LOVAR att jag inte kommer att sätta min fot på ett dansgolv nykter igen.
Mina armar såg förlamade ut, röven stack ut på ett helt onormalt sätt, det såg ut som om jag spelat fotboll hela livet för jag såg hjulbent ut och det kändes som om jag bara kunde ta två danssteg..nää nästa gång jag dansar så dansar jag INTE nykter och helst inte bland folk som jag känner!!!! 



1 kommentar:

  1. Hahhahaha ja de bilen, vilken resa men skoj var de...Vi gör om de snart igen å så ska du INTE köra.. kram Frasse

    SvaraRadera