måndag 9 april 2012

Bingolotto på liv och död!

Igår skaffade vi lite pensionärs poäng, vi köpte bingolotter i hopp om att vinna, STORA pengar och vinster eftersom det var guldkväll.

Grabbarna var sockerhög på all påskmust och godis dom fick hos gammelfarmor, och det blev inte bättre av att dom fick se att det var mycket pengar som man kunde vinna på Bingolotto OCH att Sean Banan och Ulrik Munther var med!

På 1:ans bingo vann vi ny lott, men jublet här hemma var ungefär som att vi vann en miljon, men när det gick upp för grabbarna att det var en HEL vecka kvar tills vi får spela på vinstlotten blev det ännu ett glas påskmust för att hålla sockernivån rätt.

När bingolotto sedan gjorde reklam om att man kunde vinna en resa till utlandet och dom fick se dom stora glassarna och poolerna så skulle vi såklart vinna en resa...och gissa om grabbarna hejjade på att vi skulle vinna en utlandsresa, vi skulle ringa varje telefonnummer som visades i rutan och det är ju självklart att OM man spelar Bingolotto så vinner man ju.

3:ans bingo började och jag visade Albin vilken rad som det stod Fritidsresor 30.000, han fick hela 2 nummer på den raden och när dom siffrorna kom jublade han så mycket så man trodde att han redan satt vid poolen med en glass i handen.
På 3:ans Bingo vann vi 2 st Sverige lotter. Men det var nu det hela började, eftersom vi vunnit så får man ju RINGA IN och kanske få öppna en lucka...jag ringde och satt på högtalartelefonen, grabbarnas förväntningar var höga och deras ögon som två tefat.
Så hörde dom att killen på TV:n svarade, grabbarna blev så lyckliga att dom knappt visste vart dom skulle ta vägen, dom höll andan och så fick dom höra: Du blev inte dragen denna gång, vänligen försök igen.
Tyvärr så hörde dom " vänligen försök igen".....Albin ringde, Viktor ringde, Albin blev så arg så att han började att gråta, Viktor blev arg på rösten och började att skälla på den, jag och E satt i soffan och visste inte om vi skulle skratta eller säga till dom att sluta.
Grabbarna var HELT säkra på att dom skulle vinna den härliga solresan som hela familjen kunde åka på tillsammans, det var ju bara ett problem.
Albin till E - Men pappa hur gör du med träningen då?
E- ja, hur ska jag göra då.
A- Pappa, du får åka med oss till utlandet strunta i träningen du tränar ju så mycket ändå.

Jag tycker att 1 ny bingolott och 2 Sverige lotter är en bra vinst på 2 bingolotter, visst det är inte någon mysig utlandsresa, men det KAN bli, fast det är inte så fel på Korsmäss heller.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar