onsdag 11 juli 2012

E & SVT = sant!

Då har dagen varit här som vi väntat på!
E var nervös hela dagen, vi hade sedan länge bestämt att vi skulle ut till Albertina och äta, och det passade ju bra att "slå ihjäl" några timmar innan fotbollskväll skulle börja!
Efter Albertina åkte vi hem hit, Karin, Maria, Tg, Camilla, Lars och barnen var också här och satt på helspänn att få se E, skulle det bli stelt, katastrof eller helt underbart??


Klockan 21:45 började fotbollskväll och då blev det en konstig stämning i rummet, förväntan och nervositet, nästan som det blir när tomten knackar på dörren på Julafton!

Men sen när E´s repotagen började så blev jag alldeles lugn.
Han skötte sig exemplariskt, och David Fjäll ( reporten) var ju grymt avslappnad och bra!
Jag tycker att SVT ska ha en eloge för att dom gör reportage om fotbollsspelare som är i E´s situation, grymt bra! 
Dels att han får lite uppskattning från andra än lagkamrater, familj och klubb men att andra också kan se hur det kan vara, det är inte så jäkla lätt att vara fotbollsproffs, jobba mån-sön, och ibland vara borta på påsk, midsommar och andra storhelger, och dessutom ALDRIG få chansen att visa vad man kan!! 

Jag är riktigt stolt över honom som orkar med detta!




1 kommentar:

  1. Fint skrivet Micaela. Det är riktigt stort av SVT att göra dessa reportage om allsvenskans hjärtan. Det är också stort av Emil att tro på sig själv och vara så lojal mot klubben. Du glömde att även övriga familjen, du och killarna ska ha massor av beröm för att ni fixar vardagen så bra och peppar på Emil. Ni är dom absolut viktigaste personerna för att Emil ska kunna nå dit han vill. Anna

    SvaraRadera