måndag 11 februari 2013

SFF och GIF fest!

Helgen har flugit förbi och nu sitter man här och planerar kommande vecka. Jag jobbar sent och E har dubbelpass, hur får man ihop det? Det brukar lösa sig tillslut...livets pussel är ibland väldigt komplicerat, men hitintills har vi lyckats fått ihop det! 

Denna helg vart väldigt intensiv, Lördag morgon gick volvon till Falun för Futsal-SM, SFF skulle möte Göteborg FC, Göteborg hade innan matchen gjort sig själva till favoriter, och OM det är någon gång man önskar att dom åker på förlust så är det väl då! 
Tyvärr hade SFF inte mycket att sätta emot, och bollen studsade ordagrant stolpe ut för SFF och stolpen in för Göteborg.
slutsiffrorna 8-1 är väl inte rättvist speglade, men jag måste försvara SFF som har sitt egentliga spel utomhus att dom har kommit till SM final i Futsal två gånger i rad mot renodlade Futsal lag och gör det riktigt bra!!!!
 Direkt efter så åkte vi till Gävle för lagfest. 
Vi och några till i laget samlades hos Orlov först där han 
och Annika hade ordnat så mysigt med snittar!


När vi kom in till lokalen så började det med att alla ställde ihop borden så att vi fick långbord istället för utspridda....det ÄR laganda och gemenskap för mig!!
"som vanligt" så var Bernhard och Orlov mina bordsgrannar!!

Kvällen var riktigt trevlig med frågesport, musik, fotboll och härliga människor, den efterlängtade Lanttostyle kom även på besök!!
TACK GIF för denna fina och roliga fest!!! 



Succé duon två secret dancers uppträdde också till ovationer!!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar