fredag 9 mars 2012

Cypern!

Ännu ett läger, och ännu en vecka själv. Problemet är inte att vara ensam, utan att varje gång E åker på utlandsläger så händer något, kyl/frys har gått sönder, pojkarna sjuka och självklart så har det alltid blivit ett rejält snöoväder.
Första gången han skulle åka till Cypern så mätte han väskan eftersom dom har fått ett mått av flygbolaget som dom ej får överskrida(så som man alltid får), samt att han var sååååå noga med vad som skulle packas i och HUR det packades.
Nu efter 4 gånger på samma ställe så var det inte lika viktigt, det som var viktigast var att greja Skype, så vi kan prata.
Nytt för i år var att GIF  Sundsvall och Hammarby också skulle flyga med samma plan och även sova på samma hotell.
Det måste vara härligt för grabbarna att slippa gå ut i shorts och T-shirt på ett kallt och blåsigt strömvallen, och istället byta ut det mot ett 20 gr och soligt Cypern.
Dom ska spela två träningsmatcher på cypern och man kan alltid hoppas på att E får stå en!

Ha en bra dag!



1 kommentar:

  1. Vi håller tummarna att allt gåt rätt denna gången :) Väntar med bara på att nått ska hända bara för att det inte får. Vädret ska dock bli kanon så kanske kan vi säga om en vecka: Vi hade iallafall tur med vädret ;) Hoppas allt är bra med er annars och att ni får vara friska ett tag nu. Kram :)

    SvaraRadera