fredag 16 mars 2012

Nollan Hedvall !

Jag fick ett MMS av Fanny som bor i Gävle imorsen, där det var ett kort från Gefle Dagblad på E men rubriken: Nollan Hedvall.

Lite undrande så förstorade jag texten och undrade vad som hade hänt på Cypern igår?
Men det visade sig att Nollan Hedvall hade gjort en kanon match mot Mjällby!
Riktigt roligt!
Sen när jag öppnade Facebook så var det även på GIF:s hemsida, där Pelle berömde E, jätte roligt att E får lite publicitet i allt slit som han gör!

Hade det stått :Nollan Micaela som rubrik så hade jag nog blivit väldigt stött, men eftersom E har det jobb som han har så ska han ju bara bli GLAD av att det står en NOLLA framför hans namn!
Lite roligt att E och Hjalle är med på bild på samma repotage eftersom dom även är kallade 
Mr & Mrs Öhagen då dom delar rum under bortamatcherna....

Reportaget i GD är HÄR 


Denna text är tagen av GIF´s hemsida.

15 mars, 2012
|
Nyhetskatagori:
GIF obesegrat på Cypern

Gefle IF kommer att lämna Cypern-lägret obesegrat efter att man på torsdagseftermiddagen spelat oavgjort, 0-0, mot allsvenska Mjällby.
-Jag tycker att vi visade styrka mot ett bra lag. Vi hade sex nya spelare jämfört med senast och klarar det ändå bra. Det var en match med liv i 90 minuter, vilket var jäkligt nyttigt för oss. Det var en gedigen insats, där arbetsinsatsen återigen höll högsta nivå, sammanfattar Pelle Olsson.
I startelvan tvingades David Fällman oturligt nog till återbud på grund av sjukdom, vilket medförde att Linus Malmborg bildade mittbackspar med Olof Mård. På mittfältet gjorde Hjalmar Öhagen comeback från start efter den korsbandsskada, som länge höll honom borta från spel. Tillsammans med Emil Hedvalls fina målvaktsinsats var comebacken något som tränare Olsson ville lyfta fram.
Öhagen gjorde comeback
-Emil gör några riktigt bra räddningar och visar att Hugosson har hård konkurrens.
Trots slutresultatet var det en intensiv match där båda lagen skapade en hel del. GIF:s kanske bästa chans stod födelsedagsbarnet Jakob Orlov för då han satte pannan på Jonas Lanttos välriktade inlägg. Lantto hade flera bra inlägg under matchen som hade kunnat resultera. I övrigt tillhörde Marcus Hanssons skott över på inspel snett bakåt de hetare GIF-möjligheterna. Mjällby saknade inte heller möjligheter och hade bland annat ett skott som tog i stolpens utsida.
-Det var en tät match där antalet lägen var ganska lika, men Mjällbys chanser var något vassare, erkänner Olsson.
Gefle IF lämnar alltså inte bara Aiya Napa utan att förlora. Man gör det utan att släppa in ett enda mål.
-Vi har gått runt på 18 spelare i två matcher och ändå klarat det bra mot allsvenskt motstånd. Vi kom ju hit med två förluster i bagaget så de här matcherna har stärkt vårt självförtroende. Nu reser vi hem imorgon, sedan tränar vi på lördag och spelar match på söndag, säger Pelle vars GIF just nu matchar hårt inför den stundande allsvenska premiären.
Redan om tre dagar är det alltså dags igen då GIF beger sig till Grimsta för spel mot Brommapojkarna. Kl. 14 är det avspark.

Gefle IF-Mjällby AIF 0-0
Gefle IF:s lag: Emil Hedvall – Daniel Bernhardsson, Linus Malmborg, Olof Mård, Sebastian Senatore – Jonas Lantto, Marcus Hansson (Abdullai 71), Alexander Faltsetas, Hjalmar Öhagen (Hellström 51) – Mikael Dahlberg, Jakob Orlov (Oremo 80)

1 kommentar:

  1. Äntligen fick Emil göra en stormatch och fick beröm och höga betyg dessutom. Läste på Mjällbys sida att han räddade Gefle många gånger om. Riktigt kul . Nu får du hem en riktigt GLAD Emil. Ha det så bra i helgen
    Kram Anna

    SvaraRadera