lördag 2 juni 2012

Vi åkte till Sundsvall för att förena nytta med nöje, jag skulle på rättegång och vittna, något som hör till mitt arbete. Men för att göra något roligt av det så bestämde vi oss för att boka en "weekend" för hela familjen på Södraberget. 
Medan de andra i laget åker till Turkiet, Grekland och värmen under denna 10 dagars ledighet bestämde vi oss istället för att åka lite mer norr ut!!

När vi kom upp till Södra Berget så möttes vi av ett "vanligt" rum och jag förstod inte riktigt hur vi skulle få plats med två extrasängar? 
Så efter en stund så bestämde vi oss att uppgradera till Svit, och snacka om att man får valuta för pengarna om man väljer svit! vi hade eget sovrum med Tv i, vardagsrum med soffgrupp och TV matbord för 6 personer ett riktigt stort badrum med BASTU i! 

Tyvärr så var olyckan framme och Viktor dansade in i matbordet och slog upp ett sår på tummen,   han blev lite förvånad och sa: Men mamma, kan vi leta mitt skinn och sätta fast det?
Men ett plåster gick lika bra!
När vi packar upp så börjar Albin (pedantiska) Hedvall att vika om sina kläder för att sedan lägga dem i garderoben snyggt och prydligt. 
Sen sprang han och ställde alla väskor på sin plats, för detta var hans paradis, och både han och Viktor ville att vi skulle flytta dit! 

Efter rättegången som den MT förövrigt inte behagade att delta på åkte vi på Himlabadet och busade hela dagen!
Vilket roligt och fint bad det är! kan starke rekommendera det till alla!

På kvällen kom Camilla ( eller Gunilla som Viktor säger) som jag jobbar med, hon och Henkan skulle spendera en romantisk weekend på södraberget. 
Grabbarna började fråga efter henne när vi kom till hotellet. När dom sedan kom på kvällen så hade Albin en dans show för dom, och viktor skötte musiken och SJÄLVKLART så spelades Michael Jacksson. Viktor startade youtube och Albin hade tränat in steg från beat it, eller JAS BIRÖT. Albin hade en inlevelse som var enorm och efter halva låten säger Viktor högt och tydligt : ALBIN DU DANSAR HELT FEL STEG! 
Obrydd så fortsätter Albin sin dans, och Viktor påpekar ännu en gång hur fel Albin dansar.
Vi håller på att skratta oss harmynt och Albin är fortfarande helt oberörd.
Han avslutade dansen och jag tror att han är i trans när han dansar så han verken hör eller ser vad som händer runt om honom,....kanske blir den nya Anton Hysén...på dansgolvet alltså =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar