onsdag 14 december 2011

Nu är det klart, H&M kommer till Söderhamn, var det första jag läste i
Vilken helt underbar nyhet för Söderhamn som stad och alla invånare här!!
Jag går med ett leende på läpparna och fantiserar om hur bra det kommer att bli, och vilket levande centrum vi kommer att få! Tänk vad mysigt att kunna gå ner på stan och träffa vänner, strosa runt i olika butiker, fika och kanske tom ta en heldag på stan, inte som det är nu, ner på stan göra det man ska och sen åka iväg så fort som möjligt.

Det bästa av allt är att denna gång är det ett Kommunalt bostadsbolag (Faxeholmen) som har lyckats ta hit klädjätten, och inte någon dyr konsult som kostar skattepengar och ännu en gång så visas det att politikerna i Söderhamn är steget efter!
I mitt tycke så är Pettri Berg (VD för Fxeholmen) helt grym som har lyckats med detta, all heder till dig!
Nu kommer det att röra på sig lite mer nere på stan det känns riktigt roligt, och det händer ju inte en dag för sent om man säger så !!

Med ett glatt humör ska jag möta denna dag, och hoppas på att det inte blir några käppar i hjulet från våra politiker, det har hänt förr om man säger så!
Söderhamn har varit en asfaltsblomma några år, låt nu staden blomma ut som den fina blomma den är, och låt även det följa med lite fina knoppar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar