söndag 19 augusti 2012

Sköna rubriker!

Igår spelade GIF svensk cupen, och det är E´s chans att visa upp sig, vissa kanske tycker att svenska cupen är ett onödigt ont, men för E är det värt HUR mycket som helst! 
Han får möjlighet att spela med det laget han tränar med och slipper att stå i ett
 juniorbetonat U21-lag.
Igår fick HAN vara match hjälte, vilket är SÅ viktigt för honom, men också för oss, att vi nu kan peppa honom, och när det är de djupaste dalarna så kan man referera till detta! 
Visst karlstad spelar i div 1 , men eftersom allt avgjordes på straffar så är det ju Målvakten mot laget..och i detta fall vann målvakten!



Här är lite rubriker :


Från GefleDagblad

Gefle IF vidare efter cupdrama

Emil Hedvall matchhjälte i straffläggningen






Detta är taget från Gefle IF´s hemsida!!

Lördagen bjöd på ett riktigt rafflande Svenska cupen-möte mellan Gefle IF och Karlstad BK. 0-0 var resultat efter full tid och när förlängningen var färdigspelad var det fortfarande mållöst. Publiken på Tingvalla IP fick se matchen gå hela vägen till straffsparkar och väl där tippade vågskålen över till allsvenska Gefles fördel. 3-4 skrevs segersiffrorna till mot division 1-laget KBK efter en mycket spännande straffsparksläggning.
-Vi tar oss vidare med minsta möjliga marginal. Dom har matchboll på femte straffen, men Emil [Hedvall, reds.anm.] räddar och vi kan avgöra till slut. Emil gjorde även en väldigt bra räddning i slutet av matchen. Annars har vi ett övertag i spelet sett över 120 minuter, när det gäller bollinnehav, inlägg, hörnor, ja allting, säger Pelle Olsson som alltså fick se målvaktsersättaren Hedvall briljera.
Nästa gång det vankas cupspel för Gefle IF blir i mars, då Svenska Cupen går vidare i gruppspelsform. Läs mer om detta på http://svenskfotboll.se/cuper-och-serier/svenska-cupen-herrar.
Hedvall het på Tingvalla






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar